| Autor |
Mesaj |
liviu15
Adminu'


Data inscrierii: 30/Iul/2007 Mesaje: 45 Localitate: Iashi - Moldova Capital :) |
|
Efect Alien Tare |
|
Backround tare
Pasul 1: De la nimic la ceva
Fa un nou document, utilizând alb ca backround. Acum, toate valorile pentru toate Filterele vor fi prezentate intr-o anumita ordine .
Aplicarea unor Filtere :
-Cu layerul Backround selecat si pus default la culor FG/BG, incepetzi aplicand Filter->Render->Clouds.
-Urmeaza sa folositzi Filter->Render->Difference Clouds
Inainte ca imaginea sa arate ca cea de jos, trebuie sa ii dai Invert pozei tale (Image->Adjustments->Invert).
-Pentru a adauga mai numeroase detalii la poza noastra, folosim Filter->Artistic->Plastic Wrap
Setarile sunt astfel :
Highlight Strength : 4
Detail: 3
Smoothness: 2
-Doar pentru a adauga putzina umbra in unele zone ale pozei, allege ultimul Filter…adica Filter->Disort->Diffuse Glow
Setarile sunt astfel:
Graininess: 4
Glow amount: 1
Clear amount: 18
Pasul 2: De la ceva la (aproape) nimic
Creaza un now layer si numeste-l cum vrei. Acesta este singurul layer pe care vom lucra de acum incolo.Normal, vom face aceleashi lucruri ca la Backroundm dar de aceasta data vom utiliza deosebite valori. Fi sigur ca ai selectat ca default culorile FG/BG (alb/negru) selectate.
-Filter->Render->Clouds
-Filter->Render->Difference Clouds
-Filter->Artistic->Plastic Wrap
Highlight Strenght : 6
Detail: 5
Smoothness: 8
-Filter->Disort->Diffuse Glow
Graininess: 4
Glow Amount: 1
Clear Amount: 18
Acum layerul facut de tine ar trebui sa arate astfel:
Schimba “blending mode” la layerul nou la "Screen".
Acum toata poza este aproximativ alba, stiu. Scade opacitatea la 75% - 90 % la layerul nou, pentru ca vrem sa vedem mai mult layerul Backround.
Cu layerul nou selectat, du-te la Image->Adjustments->Hue/Saturation.
Setarile sunt astfel :
Hue: 0
Saturation: 60
Lightness: 0
Si selectatzi Colorize
Pasul 3: De la nimic la un skin extraterestru )
Daca nu te-ai speriat pana acum la ce am facut noi, ar fi un lucru ca aceasta poza nu contzine informatzii multe. Dar adevarul este ca aceasta poza contzne extrem multe informatzii, noi trebuie sa o facem sa se vada cu ochiul uman.
Acum, trebuie sa adaugam magie ! Adauga Layer->New Adjustments Layer->Curves.
nu tre sa fie neaparat la fel
Ca sa ai putzina variatzie de culori, adauga un nou layer. De data aceasta Layer->New Adjustment Layer->Color Balance
Setarile sunt:
Color Levels (Shadows): +42 / +32 / +11
Color Levels (Midtones): +5 / +58 / -100
Color Levels (Highlights): +47 / +38 / -39
Deselectatzi “Preserve Luminosity”
Pentru o culoare mai frumoasa folositzi din nou Filter->Render->Clouds.
Acesta a fost tot tutorialu ^^ sper ca v-a placut...100% by Liviu (adica eu)
_________________ CyberGamers | Darklord
[URL=http://cg.myforum.ro] [/URL] |
|
| 04/09/2007 22:55 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro
|
|